Huiselijk

Dagelijkse boswandeling

Gezelschap 

Hondenpersion Maarheeze

Logeren

 

 

Wij bieden de mogelijkheid aan om jouw hond op te vangen bij ons thuis als je bijvoorbeeld; op vakantie gaat, gaat verhuizen, een weekendje weg wil of om een andere reden een tijdje niet zelf voor je hond kunt zorgen. Wij ervaren dat de meeste mensen(en
hun honden)het erg fijn vinden als hun hond in huiselijke kring wordt opgevangen. Ook voor honden die op leeftijd zijn, angstig zijn of welke extra medische zorg nodig hebben, biedt dit een ideale oplossing.

Bij ons logeren is al mogelijk vanaf €17,50,- per dag, de dag waarop de hond arriveert en de dag waarop de hond vertrekt rekenen wij ook als volledige dag.

Dag opvang is eventueel mogelijk, in overleg.

Hoe gaat het in zijn werk?

Logeren?

Jouw hond wordt hier met open armen ontvangen door ons en onze 3 eigen honden. Wij hebben zelf namelijk 3 goed gesocialiseerde teefjes die graag hun mandje en speelgoedjes willen delen! Voordat uw hond bij ons voor een langere periode komt verblijven, plannen wij graag een proefovernachting in(de kosten hiervoor worden aan de eigenaar doorberekend tegen standaard tarief)

Je geeft zelf het voer mee en eventueel een bench/ mandje/ kleedje of andere speeltjes. Per dag zijn er twee voermomenten, indien uw hond meer voermomenten gewend is(bijvoorbeeld een pup) dan is dit mogelijk. Indien uw hond vers vlees uit de diepvries krijgt brengen wij hiervoor €1,- per dag extra in rekening. Heeft uw hond medicatie, supplementen of extra verzorging nodig dan is dit geen probleem, hiervoor wordt wel €1,- extra per dag in rekening gebracht.

Onze honden en die van jou worden gezamenlijk uitgelaten, dagelijks maken wij altijd een uitstapje naar de bossen(in de zomer periode kan dit vaker zijn), waar ze zichzelf even lekker kunnen uitleven. Daarnaast zijn er altijd nog een aantal wandel momenten per dag.

Indien u een aparte wandeling voor uw viervoeter wilt boeken is dit ook mogelijk, kijk hiervoor bij onze tarieven.

Mocht het nodig zijn om met jouw hond de dierenarts te bezoeken tijdens het verblijf dan gaan we naar onze vaste dierenarts (DAP Budel-Maarheeze). De kosten hiervan worden doorberekend aan de eigenaar inclusief de extra tijd.

Wandelen, spelen, knuffelen, eten,slapen

Wat verwachten wij?

Als jouw hond hier komt Logeren?

Wij kunnen jouw hond alleen opvangen als er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan:

Gechipt

Paspoort

Eigen voeding

Entingen; Jaarlijkse cocktail& kennelhoest

Teefje of gecastreerd reutje

Kleine tot middel grote honden

Proef overnachting

Haal en breng tijden tussen 08.00-09.00 of tussen 17.00-18.00

Op zon en feestdagen alleen brengen en halen in overleg

Aanbetaling van 50% over de gehele verblijfsperiode

Tot 30 dagen voor het verblijf kosteloos annuleren, bij een annulering binnen 30 dagen voor aanvang van de verblijfsperiode wordt het aanbetaalde bedrag niet terug betaald

Honden die gewend zijn om thuis op de slaapkamer te slapen, kunnen wij helaas niet ontvangen. Dit geeft teveel onrust in huis. 

Geen vlooien of andere parasitaire infecties 

 

LET OP, INDIEN EEN VAN DE BOVENSTAANDE PUNTEN NIET IN ORDE ZIJN, KUNNEN WIJ TEN ALLE TIJDEN DE HOND WEIGEREN EN ZIJN WIJ NIET AANSPRAKELIJK VOOR DE EVENTUELE GEVOLGEN DAAR VAN

Tarieven 2022

Logeer hond Maarheeze
Logeer hond Maarheeze
Honden opvang Maarheeze
Hondenpension Maarheeze
Logeer hond Maarheeze